Företaget

Rolles All-tjänst grundades 2011 av Roland Olsson. Tanken är att erbjuda personliga och bra lösningar inom snickerier och montering i Kalmar län med omnejd.

Med över 37 år i branchen har vi kunskaper om allt ifrån en sågad stock till finsnickerier. Sågning, hyvling, sortering av bräder och plank, hållfastighetsstämpling av virke osv, är några exempel på kompetens inom företaget. Vi har även kunskaper inom brandsäkerhet och industriteknik, vilket gör att vi kan erbjuda lösningar som vi analyserar och utför ur flera perspektiv.

 

Vi erbjuder dig som kund

Erfarenhet

Inom företaget har vi en lång erfarenhet inom trä- och snickeribranchen, allt från trädet i skogen till vackra snickerier.

Kunskap

Med över 37 år i branchen, har vi breda kunskaper om allt från trädet i skogen till vackra snickerier, tapetsering, målning, montering, fin- och grovsnickerier..

Personligt

Vi erbjuder en personlig service och tillsammans med dig som kund, utformar vi lösningar efter hur just ditt specifika behov ser ut.

Tillverkning

Egen tillverkning av lister i små serier. Från vänster dekorlist, foder, sockel, kakellist, sockel och en dekorlist. Det är bara fantasin som sätter stopp. Kontakta oss för mer info.

TOP